Welkom op de TwinssCan-Website

 

 

 

 

 

 

 

 

  Berichten:

 
 

4 februari 2013

maandag

12u30

 

De TwinssCan-website onderging al lang geen wijzigingen meer en dat is in dit geval een goed teken. TwinssCan draait vlot! Ondertussen namen al meer dan 600 personen deel aan het onderzoek. Heel wat mensen vulden ook al voor een tweede en een derde keer enkele vragenlijsten in. Dit leverde hen telkens een waardebon van 7.5€ op en bezorgde het TwinssCan-team een schat aan bijkomende informatie voor zinvol wetenschappelijk onderzoek. Nogmaals aan elke deelnemer een warme dankjewel!
Ondertussen vervoegde ook een nieuwe onderzoekster het TwinssCan-team. Welkom Davinia! Zij kwam erbij omdat, omwille van de hoge wetenschappelijke waarde en het succes van TwinssCan, het project werd verlengd tot nu al zeker de lente van 2014.
Twijfel dus niet en schrijf je in om deel te nemen aan TwinssCan. We zoeken immers nog steeds enthousiaste tweelingen voor dit waardevolle onderzoek.

 

 

16 mei 2011

maandag

15u30

 

TwinssCan ging ondertussen meer dan een jaar geleden van start en er namen al meer dan 250 personen deel. Aan al deze tweelingen; nogmaals dank voor jullie tijd en moeite! Ondanks het feit dat veel tweelingen deze website vinden, komen er op onze homepage slechts sporadisch berichten bij. Dit is een goed teken; het TwinssCan-project loopt vlot.
Het is ondertussen ook mogelijk dat je voor een tweede keer naar de vragenlijstmodule van deze website geleid wordt. Iedereen die deelneemt, wordt een jaar later opnieuw gecontacteerd met de vraag enkele vragenlijsten te willen invullen. We doen hierbij beroep op jullie goede wil om nog een klein uurtje tijd aan TwinssCan te besteden. Deze bijkomende inspanning wordt beloond met een cadeaubon van 7,5 €. Alvast bedankt!
Nam je helemaal nog niet deel: twijfel niet! We zoeken nog steeds enthousiaste tweelingen die zin hebben om deel te nemen aan ons onderzoek naar de interactie tussen jou en jouw omgeving.

 

 

12 juni 2010

zaterdag

16u00

 

Heel veel grote projecten gaan wat later van start dan initieel gedacht. Ook TwinssCan was dit lot beschoren en februari werd dus april. In februari versterkten Jill en Katrien ons team (zie Onderzoekers), zodat we in april de eerste vrijwilligers konden bezoeken. Ondertussen namen er al bijna 40 personen deel aan het onderzoek en nog niet iedereen die zich kandidaat stelde kon al bezocht worden.

Het project loopt zeker twee jaar, dus blijven we op zoek naar tweelingen en meerlingen die willen deelnemen. Veel kans dat je nu op deze website komt nadat je door ons opgebeld werd of nadat er bij jou een brief in de bus is gevallen. Welkom! We hopen van harte dat je bereid bent deel te nemen.

 

 

23 december 2009

woensdag

14u00

 

Ondertussen werd de website hier en daar wat gewijzigd qua vorm.

Inhoudelijk wordt er nu pas voor het eerst een wijziging doorgevoerd. En wat voor één! We zijn met het TwinssCan-team heel tevreden te kunnen melden dat het financiële voordeel van deelname aan deze studie kon verhoogd worden naar 25€ (zie Het project > voordelen).

Verder willen we elke tweeling, drieling en hun familie een vrolijke kerst- en eindejaarsperiode toewensen! En een voorspoedig 2010!

 

 

7 december 2009

maandag

23u00

 

 

De eerste versie van de TwinssCan website wordt nu online gezet.

Je kunt via de linker menubalk al wat meer informatie over de nieuwe studie binnen het Oost-Vlaams Meerlingenregister vinden. Als je wilt deelnemen, kun je je nu al samen met je broer - of zus inschrijven.

TwinssCan zal eind februari 2010 van start gaan. Als je je via deze website inschrijft, zul je in het voorjaar van 2010 gecontacteerd worden om een geschikte datum te zoeken. Op deze datum komen wij dan naar jullie toe om wat meer uitleg te geven en om, wanneer jullie ermee akkoord gaan, met jullie deelname aan TwinssCan te starten.

Check deze website af en toe eens opnieuw. Gedurende de komende maanden, zal er steeds meer info verschijnen.